Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Peste 3.000 de oameni au vizitat Opera Națională București care și-a deschis pentru prima dată porțile în cadrul Nopții Muzeelor printr-o serie de spectacole itinerante cu Artă Vie, realizate de membrii Studioului Experimental in Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”.

Bucuria celor care ne-au trecut pragul este egalată doar de cea a tinerilor artiști care și-au pus talentul și dăruirea pentru a realiza un concept unic, în care muzica s-a împletit cu baletul și teatrul. Vizitatorii au avut parte de un regal artistic, de-a lungul unui tur care a inclus foaierul galben și muzeul operei.

Cele 6 tururi anunțate inițial au fost suplimentate pentru a asigura accesul tuturor celor care au rămas ore bune la coadă după miezul nopții cand s-au deschis porțile. Un număr impresionant de 10 soliști, 20 de actori, păpușari-marionetiști și artiști instrumentiști au participat în seria de spectacole itinerante regizate de Alexandru Nagy la Opera Națională București. Publicul a fost întâmpinat chiar de vocea marelui tenor Ludovic Spiess, patronul spiritual al Studioului, comemorat chiar pe 13 mai. Programul a inclus arii și momente celebre din universul magic al Operei și Baletului.

Spectacolul OPERA VIE va intra în repertoriul Operei Naționale București sub o formă extinsă și va putea fi savurat de către public în perioada următoare dar și de la toamnă.

Bilete la spectacolele Operei Naționale București se găsesc pe http://tickets.operanb.ro/ și  la Casa de Bilete a Operei.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.