Persoanele cu dizabilități s-au distrat la mall de ziua lor

Persoanele cu dizabilități s-au distrat la mall de ziua lor

- in Social
0
13 vizualizari

50 de persoane cu dizabilități, care frecventează Centrul de zi „Christian“ din Târgu Jiu, s-au distrat la mall-ul din oraș de Ziua Internațională a  Persoanelor cu Handicap.

Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia prin Centrul de zi ,,Christian”, a marcat, ieri, 4 decembrie 2017, Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap (3 decembrie) la Shopping City Târgu Jiu. Participanții au mâncat împreună și s-au bucurat de această zi specială. „Am putut observa fericirea și entuziasmul de pe chipurile tuturor, siguranța pe care o au între prieteni și oamenii ce îi tratează egal, dar și dorința fiecăruia dintre ei de a ieși tot mai des în afara centrului.
Costurile meniurilor pentru fiecare dintre cei prezenți au fost acoperite de către Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia, care își dorește să ofere și pe viitor cu la fel de mult devotament și implicare un și mai mare suport pentru cei aflați astăzi la marcarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Handicap, cât și creșterea numărului celor ce se simt ca într-o familie la Centrul de zi ,,Christian”. Suntem convinși că fiecare experiență de acest gen desfășurată în cadrul centrului, dar și în exterior ne v-a ajuta ca în viitor să devenim mai buni, mai empatici și mai aplecați la problemele semenilor noștri, bucurându-ne de fiecare zi și prețuind și mai mult sănătatea, familia și viața în sine“, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Centrului „Christian“.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.