Persoanele cu dizabilități de la Centrul „Christian“ au primit vizita jandarmilor

Persoanele cu dizabilități de la Centrul „Christian“ au primit vizita jandarmilor

- in Romania civila, Social
545
0

Persoanele cu dizabilități care frecventează Centrul de zi „Christian“ din municipiul Târgu Jiu au fost vizitate de către reprezentanții jandarmilor gorjeni, care au venit încărcați cu daruri.

Oaspeții au fost primiți cu colinde de către persoanele cu handicap. „Centrul de zi «Christian» s-a bucurat de vizita reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, care, în colaborare cu stațiile Petrom «Coloana Infinitului», reprezentate de domnul Gârdu Ionel, au adus cadouri beneficiarilor centrului nostru, urându-le să aibă sărbători fericite. I-am primit cu colinde și voie bună, dorindu-ne ca pe viitor să ne viziteze cu aceeași căldură și bunăvoință. Membrii prezenți s-au bucurat de prezența musafirilor noștri, s-au simțit apreciați când au lăudat lucrările manufacturate în cadrul instituției”, a spus Daniel Andrei, directorul Centrului de zi „Christian“.

 

A doua acțiune umanitară 

Este cea de-a doua acțiune umanitară desfășurată de jandarmii gorjeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an. Săptămâna trecută, aceștia au vizitat Complexul de Îngrijire de la Suseni. Cu sprijinul Carrefour, jandarmii au acordat bătrânilor 90 de pachete cu alimente, suc, și produse tradiționale de Crăciun.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.