„Pe urmele strămoșilor noștri” – eveniment caritabil organizat la Rovinari

„Pe urmele strămoșilor noștri” – eveniment caritabil organizat la Rovinari

- in Slider, Ştiri locale
0
2K vizualizari

În ziua de joi, 25 octombrie, la ora 11:00 va avea loc un spectacol cu scop caritabil pe scena Casei de Cultură a orașului Rovinari. La evenimentul cultural-artistic, intitulat „Pe urmele strămoșilor noștri”, se va sărbători Centenarul Marii Uniri și se vor strânge fonduri pentru copiii nevoiași.

Strângerea fondurilor se va face cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie, Crăciunul și Anul Nou, atunci când se vor cumpăra și împărți cadouri unor copii din județul Gorj cu posibilități financiare reduse.

„Sperăm ca numărul participanților la acest eveniment caritabil să fie cât mai mare, iar donațiile să ofere copiilor aflați în dificultate șansa de a beneficia de un mic dar în preajma sărbătorilor de iarnă. Și această manifestare intitulată „Pe urmele strămoșilor noștri” face parte din seria evenimentelor derulate de asociația noastră pentru ajutorarea familiilor defavorizate. Îi mulțumim colegei noastre Anamaria Lungu pentru organizare, dar și instituțiilor partenere pentru susținere! Vă așteptăm la eveniment pe 25 octombrie”, a precizat Andreea Popa, purtător de cuvânt al Asociației „Uniunea Femeilor din Gorj”.

Organizatorii evenimentului caritabil sunt Școala Gimnazială Nr. 1 Rovinari, Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”, Clubul Elevilor Rovinari, Grădinița cu P.P Rovinari și primăria orașului.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.