Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Instructorul de dans Ioana Bolovan este o tânără care își trăiește viața în cel mai frumos mod: a îmbinat pasiunea sa pentru dans cu o carieră și o afacere de succes! Venită la Târgu-Jiu de la Petroșani, locul copilăriei sale, Ioana Bolovan și-a întemeiat aici o familie, și-a pus bazele carierei și a deschis și o afacere: predă dans de societate pentru copii și adulți. Grupul de copii pe care îi învață să danseze a participat la nenumărate concursuri! Micuții dansatori s-au întors mereu câștigători!

dans      ioana-bolovan-instructor-dans-reportaj-3

Are 30 de ani și este o femeie împlinită, fiind mama unui superb băiețel. Te surprinde într-un mod pozitiv încă din primele minute de conversație, căci este o tânără mereu zâmbitoare, care emană energie pozitivă.

Pasionată de dans de multă vreme, fostă gimnastă, Ioana Bolovan a deschis o afacere la Târgu-Jiu: are un Club de Dans de Societate pentru copii și adulți la Târgu-Jiu. „Facultatea de Educație Fizică și Sport am făcut-o la Târgu-Jiu. Atunci am renunțat la gimnastică de performanță. A fost o etapă frumoasă din viața mea, iar în 2007 am avut o colaborare cu o Fundație și am început cursurile de dans modern. Prindeam foarte repede dansurile de societate, care mi-au plăcut foarte mult!

Așa că am decis să învăț tot ce se poate despre dansurile de societate. Am făcut cursuri la București, ca să mă perfecționez și mereu merg la diverse cursuri de perfecționare. Când vine vorba despre viața privată sunt cea mai fericită mamă și soție, gătesc, îmi place să croșetez”, a spus Ioana Bolovan.

ioana-bolovan-instructor-dans-reportaj-1         ioana-bolovan-instructor-dans-reportaj-2

Dans de societate-mișcare și dezvoltare

Predă dans modern pentru zeci de copii, care vin la cursurile sale plini de dorința de a învăța cât mai mult, de a excela! Elevii Ioanei Bolovan au câștigat numeroase premii, fiind printre cei mai buni la toate competițiile la care au participat.

„Am participat la mai multe concursuri și am avut rezultate foarte bune. În 2014 am fost în Ungaria, am fost la competiții din țară și din străinătate. Este greu când vine vorba de bani, avem nevoie de sponsorizare. Copiii muncesc foarte mult înainte de o astfel de competiție”, a spus Ioana Bolovan. ioana-bolovan-instructor-dans-reportaj-11

Pentru copiii pe care instructorul de dans Ioana Bolovan îi învață să danseze, dansul de societate înseamnă și dezvoltare personală și socializare.

„Am mai multe grupe de copii la dans, de vârste diferite. (…) Am copii la dans despre care părinții spun că acasă sunt mai rebeli, dar aici sunt cuminți și muncitori. Dintr-o grupă fac parte 15 sau 20 de copii. Învățăm să dansăm vals vienez, vals lent, tango, dansuri latino. Avem lecții private, de grup, spectacole, petreceri tematice și participăm și la concursuri. Pentru mine, dansul înseamnă energie pozitivă, bucurie, pasiune. Eu de la sală plec mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie. Adulții care vin la dans pleacă de aici plini de energie, mișcarea schimbă viața în bine. Copiii se dezvoltă mult mai armonios și fizic și psihic. Pentru a putea să îi învăț pe alții să danseze am făcut cursuri, am investit în pregătirea mea profesională”, a declarat instructorul.

ioana-bolovan-instructor-dans-reportaj-10

Campioni pasionați

În primăvara acestui an, Clubul de dans „Let’s dance junior” din Târgu-Jiu a participat la Timişoara, la „International Dance Open”, întrecere recunoscută de către World Artistic Dance Federation.

„A fost o competiţie plină de bucurie, profesionalism, cu multe coregrafii frumoase, multe, multe emoţii şi cu mulţi sportivi bine antrenaţi. Concursul a fost foarte greu, au fost coregrafii frumoase şi sportivi foarte bine pregătiţi, însă ne-am descurcat de minune şi am reuşit să plecam acasă cu un palmares impresionant: 2 locuri I, 3 locuri II şi 2 locuri III. Alexandru şi Luiza Niculescu Gîrdu, Darius şi Cristiana Bălaşa, Mălina Mălăescu, Alexandru Cinteza, Luisa Ciontu, Teodora Roşu, Raluca Dodescu, Ştefania Şcheau, Emanuela Gosea, Anisia Onica, Teodora Novac, Arianna Biondi Gaia Eisa, Laura Motorgeanu şi Bianca Trotea sunt campionii acestui club”, a declarat Ioana Bolovan, instructor de dans.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.