Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Peste 7000 de gorjeni au participat sâmbătă seara la un eveniment deosebit pe Stadionul din Târgu Jiu. Timp de aproximativ două ore au avut ocazia să-l asculte pe părintele Constantin Necula, pe profesorul Alexandru Ciurea și să o vadă pe cunoscuta prezentatoare TV Florentina Fântânaru. Dacă inițial evenimentul trebuie să aibă loc în incinta Sălii Polivalente, organizatorii au ținut cont de numărul mare a celor care au dorit să participe la acest eveniment și l-au mutat pe stadionul din oraș.

„În inima Gorjului, sub cerul încărcat de istorie și spiritualitate, am fost martorii unei întâlniri remarcabile ce a unit comunitatea noastră în jurul unui eveniment cultural-artistic excepțional: «Regăsirea ființei prin știință și credință». Cu peste 7.000 de gorjeni cu sufletele deschise spre înțelepciune și căutare spirituală, am trăit împreună o seară de neuitat, în care cultura și misterul credinței s-au împletit armonios, creând o atmosferă de profundă conexiune și împărtășire. A fost o onoare să-i avem alături pe distinșii noștri invitați, preotul Constantin Necula, academician profesor universitar doctor Alexandru Vlad Ciurea și prezentatoarea TV Florentina Fântânaru, care ne-au îmbogățit sufletește și intelectual cu prezența și cuvintele lor. Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Și primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost încântat de acest eveniment:  „Mulțumim părintelui Constantin Necula, domnului academician profesor universitar doctor Alexandru Vlad Ciurea și doamnei Florentina Fântânaru pentru un eveniment cu adevărat deosebit! Mulțumim celor peste 7.000 de gorjeni care au venit alături de noi, dar și Lyrei Gorjului pentru momentul muzical de excepție! <Regăsirea ființei prin știință și credință> a fost un eveniment special, de suflet, organizat de Primăria Municipiului Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj , prin Ansamblul Profesionist <Doina Gorjului>, dedicat dumneavoastră, și care s-a bucurat de o popularitate uriașă”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Imaginile sunt preluate de la postul local de televiziune TV SUD, cel care a și transmis acest eveniment.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.