Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Orchestra de Cameră Lyra Gorjului
Orchestra de Cameră Lyra Gorjului

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Orchestra de Cameră Lyra Gorjului vă invită joi, 29 noiembrie, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”,  începând cu ora 19:00, la un concert special, dedicat celebrării Centenarului Marii Uniri.

Cei care vor merge la acest eveniment vor putea asculta: fragment din Cvartetul numărul 1, compozitor Nicolae Julea, Balada de pe Jiu – Mircea Suchici, recită actorul George Drăghescu, Concertul pentru 3 viori în F dur – A. Vivaldi , solişti Ilie Cealâcu, Georgiana Păducel şi George Lefteroglu, Concertul pentru pian numărul 3 – C.Fr. Abel, solistă Ramona Niculete. Invitatul special este Livio Mentana, care va susține un microrecital de jazz, iar la pupitrul dirijoral al orchestrei de cameră se va afla Mircea Suchici, membru al Filarmonicii din Oltenia.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Gorj, de Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, în parteneriat cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.

Prețul biletului este de 15 lei, pentru elevi, studenți și pensionari este de 7 lei, iar spectacolul va fi prezentat de Mihaela Sanda Popescu.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.