Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Ziua Femeii va fi celebrată în avans de autoritățile locale de la Târgu Jiu! Astfel, marți, 7 martie, târgujiencele pasionate de muzica clasică vor putea asista la un concert al Orchestrei de Cameră a Filarmonicii „Oltenia”. Evenimentul cultural-artistic va avea loc în sala mare de evenimente a Restaurantului de pe Insuliță. Accesul se face pe bază de invitație. 

filalrmonica filarmonica dd

Instituţie de prestigiu în peisajul muzical românesc, Filarmonica „Oltenia” din Craiova a fost fondată în anul 1904 şi reorganizată, prin decret regal, în anul 1947. Cu o tradiție impresionantă în acest domeniu, artiștii Filarmonicii „Oltenia” le vor încânta pe doamnele și domnișoarele care vor asista la concertul dedicat Zilei Femeii. Astfel, marți, 7 martie, începând cu ora 18:00, Orchestra de Cameră a Filarmonicii „Oltenia” va susține un impresionant concert festiv în sala mare de evenimente de pe Insulița Jiului. Cei 400 de invitați se vor delecta cu arii celebre de Wolfgang Amadeus Mozart, Johannes Brahms sau Peter Warlock, iar doamnelor și domnișoarelor le vor fi oferite flori.

Intrarea este gratuită și se face pe bază de invitație ce poate fi ridicată de la sediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu (Strada Crișan Nr. 3) sau de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu (Centrul pentru Informarea Cetățenilor).

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.