Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

15994736_849463608490238_3786560140006547383_oArtiștii de la clasa de pictură din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu vor fi prezenți săptămâna aceasta la Cluj Napoca, unde își vor expune lucrările în cadrul vernisajului cu denumirea „Copilăria- miracol și magie”. Elevii vor fi însoțiți de profesoara Oana Piscureanu, iar delegația va fi condusă de Alexandru Bratu, managerul instituției. 

Elevii au primit invitația pentru a participa la a cincea ediție a acestei expoziții organizată în Cluj Napoca. „Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu a primit zilele acestea o invitaţie din partea Şcolii Populare de Artă «Tudor Jarda» Cluj, de a participa joi, 9 februarie 2017, la evenimentul «Seara artelor» ediţia a V-a. La această acţiune participă un număr de 20 de şcoli de artă din ţară, centre culturale, asociaţii ale artiştilor plastici – care vor prezanta la rândul lor expoziţii tematice. În cadul acestui eveniment cursanţii clasei de pictură, coordonati de  profesor Oana Piscureanu, vor expune lucrări sub titlul «Copilăria – miracol şi magie»”, a informat Anamaria Alionescu, purtător de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

La expoziția organizată de Şcoala Populară de Artă „Tudor Jarda” Cluj Napoca vor participa şi alți profesori ai ȘPA Târgu Jiu, în  cadrul unui schimb de experiență.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.