Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Opera Națională București susține activ demersurile de întrajutorare a tuturor persoanelor afectate de războiul care are loc pe teritoriul ucrainean. După ce și-a deschis porțile pentru 8 balerini refugiați, care în prezent studiază alături de balerinii și maeștrii instituției, instituția de cultură a devenit și punct de colectare a donațiilor.

Astfel, Opera Națională București a mai făcut un pas pentru a se implica în susținerea celor afectați și s-a alăturat Asociației Caradja Cantacuzino, care până astăzi a depășit pragul de 400 tone de bunuri și alimente, repartizate în peste 50 camioane, care au fost trimise către zonele de frontieră și diferite centre de refugiați din țară.

„Opera Națională București este o instituție de cultură care trebuie să rămână ancorată în realitatea societății noastre. În aceste vremuri, statul român și societatea civilă lucrează împreună și vin în ajutorul persoanelor care fug din calea războiului. Nimeni nu își dorește să plece de acasă, să lase agoniseala de o viață pentru a deveni refugiat. Dar noi putem să le facem tranziția mai ușoară, să întindem o mână de ajutor. Bunătatea și empatia nu au granițe și reușesc să creeze punți și chiar să vindece”, a declarat managerul general interimar, Daniel Jinga.

Sunt necesare pături, produse alimentare neperisabile (așa cum sunt biscuiții, conservele etc), produse de igienă, produse și lapte pentru copii.

Toți cei care doresc să doneze o pot face acum și la sediul ONB, Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 70-72, sector 5, între orele 10:00 și 16:00, de luni până vineri. Persoana de contact este Dumitru Andrei (telefon 0753.030.116).

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.