Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13530587_10206655842663363_50061595_n 13530840_10206655842703364_1857124188_nSăptămâna trecută, la Târgu-Jiu, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor olimpici din judeţul Gorj. Astfel, în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, elevii, însoţiţi de profesori, au primit daruri din partea instituţiei coordonatoare, dar și din partea Mitropoliei Olteniei.

În mijlocul lor a fost prezent preotul Neofit Stănciulescu, inspector de specialitate, care a acordat diplome şi cărţi din partea Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Craiovei, precum şi alte daruri din partea ISJ Gorj. „Momentul de astăzi este un prilej cu totul deosebit pentru noi pentru a ne arăta preţuirea faţă de cei mai valoroşi elevi ai noştri.

Cu binecuvântarea Părintelui Mitropolit am reuşit să organizăm acest moment în semn de recunoştinţă faţă de efortul depus de aceşti minunaţi copii în procesul de învăţare, dovadă fiind rezultatele deosebite pe care le-au atins la clasă şi la concursurile naţionale şi internaţionale.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să le înmulţească darul şi să le descopere cărarea cea binecuvântată a unei vieţi pline de împliniri”, a spus pr. inspector Neofit Stănciulescu.

Acțiuni dedicate copilăriei la Centrul social „Aripi de Lumină”

Centrul pentru copii „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei a organizat în iunie mai multe activități dedicate „Zilelor copilăriei”.

Specialiștii din cadrul așezământului social au pregătit pentru micuți jocuri, concursuri și alte acțiuni recreativ-educaționale, fiind premiați pentru implicarea lor în acest program. „Copilașii s-au bucurat să descopere lucruri noi, au venit la rândul lor cu idei, au manifestat interes, au pus întrebări și au fost foarte creativi.

Ei au răspuns cu multă deschidere noilor provocări, au perseverat și au manifestat inițiativă în cadrul acestor acțiuni”, a subliniat Renata Bănescu, psihopedagog în cadrul Centrului social „Aripi de Lumină”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.