Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

fataEste elevă la Colegiul Tehnic Motru și visează să studieze Conservatorul, dar și să le predea muzica elevilor pasionați. Cântă de când avea șase ani și nu ar putea trăi fără muzică. Georgiana Negoslav este una dintre artistele de valoare ale municipiului Motru și visează să ajungă cât mai cunoscută.

Georgiana Negoslav s-a născut pe 30 iunie 1998 și a copilărit în municipiul Motru, unde a și urmat studiile. În prezent, adolescenta este elevă a Colegiului Tehnic Motru, dar și a Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu. „Am un frățior de 14 ani, o familie frumoasă. Părinții mei lucrează la o fabrică de pâine, mama este vânzătoare (gestionar), iar tatăl șofer la aceiași firmă. Am un motto după care mă ghidez: «În viață, dacă nu riști nu câștigi!». Și mă țin de el, ca să zic așa. Părinții mei m-au învățat să respect și să fac ceea ce îmi spune inima. Vreau să devin profesoară de muzică, dar și interpretă de muzică populară, pasiunea mea cea mai mare! Sper să studiez la o facultate de pedagogie și la un conservator”, a spus tânăra.

Pasionată de muzică

13348685_10206503819262873_1687544895_nGeorgiana este un elev talentat și pasionat de muzica populară de mai bine de zece ani. A început să cânte în copilărie și visează să ajungă pe marile scene ale României. „Am început să cânt la vârsta de 6 ani. Cânt doar cu vocea. Profesorii mei de muzică se numesc Drăgan Ion și Feraru Gheorghe. Sunt elevă în anul IV la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu și am aproape 12 ani de când studiez muzica, dintre care 10 studiați și la Clubul Elevilor din Motru. Știu că familia mea și apropiații îmi sunt cei mai mari fani. Cel mai mare critic al meu sunt eu, căci îmi place să fiu realistă”, a declarat interpreta.

Are vise de îndeplinit

Pentru că iubește să cânte, Georgiana Negoslav a participat, de-a lungul anilor, la numeroase concursuri și a câștigat premii importante. „Am obținut numeroase premii printre care se regăsesc: Locul 1 la concursul «Obiceiuri, port și tradiții», la faza județeană, apoi locul III la același concurs, dar la faza Națională. Două locuri 3 și locul doi la concursul județean «Doină, doină cântec dulce» în anii 2011, 2013, 2014 și locul 2 anul acesta. Am câștigat mai multe premii de-a lungul anilor și toate îmi sunt dragi. Sper să evoluez și să ating culmile la care sper! Pasiunile mele sunt muzica și călătoriile”, a  mai spus fata.

Distribuie:

1 Comment

  • Mogoșanu Haralambie -Sevastian, 16 februarie 2017 @ 16:01 Reply

    Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.