O nouă ediție a campaniei umanitare “Zâmbetul de sărbători”, desfășurată de PES Activists Gorj

O nouă ediție a campaniei umanitare “Zâmbetul de sărbători”, desfășurată de PES Activists Gorj

- in Romania civila, Slider, Social
5382
1

Sărbătorile de iarnă vor fi mai îmbelșugate pentru o familie din comuna Runcu și asta datorită echipei PES Activists Gorj. Organizația a desfășurat a patra ediție a campaniei umanitare “Zâmbetul de sărbători”, acțiune prin care anumite persoane cu posibilități financiare reduse sunt ajutate pentru a avea o masă mai bogată. De această dată, o familie cu șase copii a beneficiat de ajutorul activiștilor gorjeni.

Echipa activiștilor a oferit pachete alimentare, un brad și au adus cu ei cel mai iubit personaj al acestor sărbători – Moș Crăciun. Cei mici l-au întâmpinat cu bucurie și, desigur, i-au recitat poezii. “Este deja al patrulea an când împodobim bradul de Crăciun alături de copii din familii cu posibilități materiale reduse, cărora încercăm să le oferim cadouri, dar mai ales să le aducem un zâmbet cu ocazia sărbătorilor. De fiecare dată, alături de ei, redevenim și noi, pentru câteva ore, iarăși, copii ” a declarat Radu Caliman președintele PES Activists Gorj.

Echipa Pes Activist Gorj a desfășurat acțiuni umanitare și cu alte ocazii, astfel că anul acesta, de Paște, a ajutat familia din Runcu pentru a avea cele necesare cu ocazia sărbătorilor pascale.

 

1 Comment

  1. Oamaenii care fac asta au un suflet mare.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.