Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Centrul  Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari Olteni. Deschiderea Târgului Meșterilor Populari Olteni se va face vineri, 20 mai, înceoând cu ora 10:30 în centrul Municipiului Târgu Jiu, chiar în fața sediului CJCPCT Gorj.

Tradițiile strămoșești sunt aduse în fața tinerei generații de către cei 12 meșteri populari olteni chiar în fața Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Cei care își vor expune produsele muncite cu migală și cu mult drag au mai fost prezenți și la edițiile anterioare ale târgurilor organizate de către instituția noastră.

Meşteri valoroşi, participanţi la târguri naţionale şi internaţionale, vin timp de trei zile pentru a expune şi vinde produsele la care au lucrat în ultima perioadă.

Puteți achiziționa costume populare, ceramică, bijuterii, țesături, preparate apicole, sculpturi în lemn, turtă dulce, articole prelucrate din piele. Spunem noi că cei care vor vizita târgul vor avea ce să vadă și cu siguranță ce să cumpere pentru că meșterii vin cu produse deosebite.

Participă meșteri populari din județele Gorj, Argeș, Vâlcea și Alba.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.