Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 10-12 martie, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova, va avea loc a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment de gen din regiune. Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Județene Dolj, Gorj, Vâlcea, și Camera de Comerț și Industrie Dolj. 

targ turism

La a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei sunt așteptați să participe expozanți din toată țara pentru a promova turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Târgul dorește promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din această regiune a României, organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional, iar companiile prezente la târg vor pregăti și tombole cu premii, vouchere și oferte early booking. De asemenea, în perioada târgului se aplică reduceri considerabile pentru cei care își rezervă vacanța pe loc. Nu vor lipsi prezentări de destinații și locații noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații. Concomitent cu ediția a doua a Târgului de Turism al Olteniei se va desfășura HORECA EXPO OLTENIA – expoziție de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

targ turism 2

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiți pe: http://www.targdeturismoltenia.ro și http://www.horecaexpooltenia.ro.
Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei și Horeca EXPO Oltenia.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.