Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul de Vară din Târgu Jiu va fi gazda unui eveniment inedit. Peste 300 de tineri dansatori de balet și dans modern se vor întrece la a patra ediție a Festivalului Național de Balet și Dans Modern  „În pași de dans spre INFINIT”.  Spectacolul se va desfășura pe 2 iunie, începând cu ora 11:00.

Evenimentul, organizat de Școala Populară de Artă din Târgu Jiu și Consiliul Județean Gorj, se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani care își vor etala mișcările pe stiluri diferite de dans precum street dance, hip hop, fantezie coregrafică, balet, dans contemporan și dans modern.

Participanții vin din orașe ca Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Orșova, Slatina, Vâlcea, Craiova și Oradea pregătiți în școli populare de artă, cluburi ale elevilor sau alte unități de învățământ. „Festivalul  are ca scop dezvoltarea și promovarea dansului, stimularea  spiritului competitiv, implemetarea gustului pentru frumos, realizarea schimbului de experiență în privința modului de organizare și desfășurare a festivalurilor”, anunță Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.