O nouă ediție a Concursului Național de Georgrafie „Terra” găzduită de Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu

O nouă ediție a Concursului Național de Georgrafie „Terra” găzduită de Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu

- in Slider, Ştiri locale
0
67 vizualizari

Cea de VI-a ediție a Concursului Național de Geografie „Terra” se va desfășura la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, la data de 19 mai 2018, unde vor participa și 15 elevi gorjeni. Copiii din clasele V-VII, ce urmează școli publice sau private, vor avea oportunitatea să-și testeze cunoștințele la această competiție organizată de Ministerul Educației Naționale, Societatea de Geografie din România, Revista „Terra Magazin” și editura educațională CD Press.

Etapa națională a concursului se organizează într-o unitate de învăţământ din fiecare judeţ participant, într-o sală cu supraveghere video și audio activată, Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu-Jiu fiind desemnată, pentru a-l doilea an consecutiv, să găzduiască etapa națională. Aceasta este una dintre unitățile școlare cu rezultate deosebite ale elevilor la concursuri și olimpiade, cadre didactice implicate în procesul educativ și performanța elevilor, dar și o bună dotare materială. Având unul dintre cele mai performante laboratoare AEL la nivelul județului, școala este implicată și în alte proiecte online.”, se arată în comunicatul de presă.

Concursul Național de Geografie „Terra” a fost înființat în anul 2013, devenind rapid popular printre elevii de gimnaziu. Acesta este inclus în Calendarul Concursurilor Școlare Naționale 2018 și a adunat mii de elevi participanți până în prezent.

Câștigătorilor și profesorilor coordonatori li se vor oferi premii și diplome în funcție de nivelul de studiu la care s-au înscris: clasa a V, a VI-a și a VII-a.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.