Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Povestea Lorenei Modoran a fost prezentată luna aceasta de către membrii Asociației  „Salvează o inimă”. Lorena este din Gorj, din Valea Mănăstirii, localitate de lângă Motru și în primăvara acestui an a trecut printr-o cumplită cumpănă, așa cum singură spune. A vrut să facă focul în sobă pentru a-și ajuta mama și a turnat benzină în loc de motorină. A avut loc și o explozie, iar micuța Lorena a suferit arsuri pe 25% din suprafața corpului! Acum are nevoie de 35.000 de euro pentru a se opera la un spital din Turcia și pentru ca viața sa să nu mai fie în pericol.

Lorena-Valentina Modoran are vârsta de 14 ani și este din județul Gorj. Frumoasa copilă a suferit în primăvara acestui an arsuri grave pe 25% din suprafața corpului, a stat luni de zile pin spitale și acum are nevoie de 35.000 Euro, pentru a acoperi costurile operatților de care are mare nevoie și al transplantului cu celule stem ce vor fi efectuate la Liv Hospital din Istanbul, Turcia. Copila a fost diagnosticată cu arsuri grave pe 25% din suprafața corpului, iar reprezentanții Asociației „Salvează o inimă” s-au implicat și au demarat o campanie umanitară pentru a strânge cei 35 de mii de euro necesari pentru intervențiile de care Lorena are mare nevoie. Însăși Lorena i-a găsit pe cei de la Asociația „Salvează o inimă”: „ Tot căutând pe internet despre situații asemănătoare, a găsit pe site-ul nostru cazul Sarrei Anton, (…) a suferit arsuri grave în proporție de 40%. (…) În urma discuției pe care a purtat-o Lorena cu mama Sarrei, tânăra a decis să urmeze același tratament, însă costurile operatorii, transplantul cu celule stem și cazarea se ridică la 35.000 de Euro, bani pe care familia Modoran nu îi are. Noi suntem singura speranță ca Lorena să redevină un adolescent normal! Haideți să-i întindem o mână de ajutor!”, scriu cei de la asociație pe site-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/lorena-modoran/

Fiecare o poate ajuta

Un preot din Gorj, din zona Motru mai exact, s-a implicat în campania de strângere de fonduri: „Am prezentat și la biserică și în mediul online cazul unei fete, de la Valea Mănăstirii (lângă orașul Motru), care are nevoie de ajutorul nostru pentru a beneficia de un tratament (în Turcia), ce-i va da șansa la o viaţă normală. Trebuie să ne ajutăm aproapele”, a spus părintele Valerian Cruceru. Fetița își dorește să se facă bine și să se poată întoarce la școală, la prietenii săi, la o biață normală. Lorena visează să ajungă un fotomodel de succes!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

 Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Trebuie să specificați numele Lorena-Valentina Modoran când faceți donația.

Povestea Lorenei spusă de ea

În primăvara acestui an, Lorena era acasă cu sora sa și a vrut să facă focul pentru a își ajuta mama la ce avea de făcut. Din greșeală a aprins focul cu benzină, iar ce a urmat a fost teribil: „Lorena a vrut să aprindă focul în sobă și a aruncat cu benzină. Bidonul s-a aprins și a luat foc. De frică, a pus un halat peste bidon, moment în care s-a produs explozia. Lorena a luat foc, explozia a aruncat-o din bucătărie, s-a tavalit pe jos pentru a stinge focul, însă a suferit arsuri grave pe 25% din corp. După 2 luni de stat în spitalul din Craiova, fetița s-a întors acasă și tot ce își dorește este să fie un copil normal!”, spun cei de la „Salvează o inimă”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.