„O cană de fericire“, pentru a cumpăra o pianină pentru Liceul de Arte Târgu Jiu

„O cană de fericire“, pentru a cumpăra o pianină pentru Liceul de Arte Târgu Jiu

- in Slider, Ştiri locale
1639
0

Proiectul „O cană de fericire“ va avea loc pentru prima dată în municipiul Târgu Jiu, în perioada 21-23 decembrie. Manifestarea este organizată de către Clubul Rotary Târgu Jiu.

 

Proiectul se va desfașura între orele 18,00 și 21,00, în cadrul Târgului de Crăciun din Centrul Municipiului Târgu Jiu. „Vă așteptăm la o cană de vin fiert sau ceai fierbinte, simțind mai intens spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie. Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de tineri care vor cânta live și vor oferi o notă muzicală evenimentului. Am pregatit 365 de căni unicat corespunzatoare celor 365 de zile ale anului viitor, fiecare cană având povestea ei“, este invitația organizatorilor acestui eveniment.

Banii obținuți vor fi folosiți pentru achiziționarea unei pianine

Banii care se vor strânge în urma acestei acțiuni vor fi folosiți pentru achiziționarea unei pianine care să fie folosită de către elevii Liceului de Arte din Târgu Jiu. „Sperăm, cu ajutorul dumneavoastră, să achiziționăm o pianină pentru elevii Liceului de Arte din Târgu Jiu. Vă dorim, ca cel puțin în ziua anului viitor pentru care dăruiți, să auziți muzica pianinei și să fiți fericiți! Așadar, vă poftim cu drag, alături de noi, să realizăm împreună minunea de a dărui și impărtăși cu ceilalți cele mai frumoase sentimente și gânduri“, .

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.