Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Povestea de iubire dintre Nicolae și Isabela a ajuns într-o nouă etapă: o nuntă de vis. Cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar nunta a fost celebrată la un restaurant din Târgu Jiu. Părinții spirituali a cuplului care merită toată admirația a fost ex- prefectul de Gorj, Alin Văcaru și soția sa, Iustina.

12494177_1142444345780750_1800846078_o

Nicolae și Isabela sunt persoane cu dizabilități grave, dar au trecut peste toate obstacolele și au reușit să-și întemeieze o familie frumoasă. Isabela spune că nu credea că o să îmbrace vreodată rochia de mireasă: „Ca orice femeie, mi-am dorit să îmbrac rochia de mireasă. Nu mi-am am putut închipui că o să mă căstoresc, pentru că nu am crezut că voi putea avea o familie. Îmi doream să ajung mireasă, dar nu credeam că se va îndeplini această dorință“.

Mireasa a ne mărturisește că a avut parte de o nuntă așa cum și-a dorit: „A fost ceva extraordinr de frumos și ne-a plăcut pentru că toatăl lumea s-a simțit bine, au jucat, au dansat și s-au distrat. Din punct de vedere fizic a fost obositor. M-am simțit foarte bine. Am făcut fotografii cu toată lumea“.

Și pentru Nicolae, nunta a fost așa cum și-a visat: „A fost nunta pe care ne-am dorit-o. Au fost alături de noi toți oamenii dragi. Am avut emoții foarte mari“.

Mireasa a fost furată

Nicolae și Isabela au încercat să respecte toate obiceiurile: dansul miresei, furatul miresei, tortul mirilor. „Mi-a plăcut când am fost furată. Am fost furată de rude și prieteni. Nu am găsit niciun club deschis, pentru că toate erau ocupate cu meciul România-Albania. Am fost până la Iezureni. Era clubul gol. Nicolae a venit cu patru mașini după mine să mă ia înapoi. A fost o nuntă reușit și frumoasă“, ne-a spus Isabela.

Nuntă cu perpeții

Cei doi au avut parte de multe peripeții. Chiar în momentul în care Isabela era coafată și machiată, energia electrica s-a întrerupt de mai multe ori: „Am întâmpinat foarte multe peripeții. Rochia de mireasa a fost modificată de trei ori. Mi s-a luat lumina de trei ori în timp ce eram machiată și coafată. Ne-au dispărut verighetele din casă și a trebuit să cumpărăm altele. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine.

Cea mai mare surpriză

Muzica a fost asigurată de Robert Gavrilescu și de Bacio. Cea mai mare supriză a fost o dansatoare care s-a unduit în ritmurile orientale în fața mirelui așezat pe un scaun. „Dansul oriental a fost o surpriză din partea miresei“, a spus Nicu.

Cei doi își vor petrece luna de miere pe litoralul românesc.

Nicolae Dobrotă este singurul tânăr din țară care suferă chiar de la naştere de Parkinson, boală care apare, în mod obişnuit, la vârste înaintate. Diagnosticul a fost stabilit abia în urmă cu patru ani, după ce tânărul a mers din spital în spital pentru că medicii nu reușeau să stabilească boala de care suferă.

A avut o copilărie foarte dificilă. În primele săptămâni de viață, Nicolae nu a avut acte de identitate, pentru că nimeni nu credea că o să supraviețuiască. Boala de care suferă Nicolae se manifestă printr-un tremur incontrolabil al mâinilor şi capului. În aceste condiţii, tânărul nu poate să scrie, să bea apă cu un pahar, să mănânce supă sau să conducă.

Tânărul a dorit să meargă la școală și să se integreze, în ciuda problemelor de sănătate de care suferă, astfel că a reușit să termine Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul Universității Valahia. Isabela are şi ea o problemă de sănătate.

Ea suferă de parapareză spastică şi se deplasează cu greutate. În urmă cu puțin timp, cei doi au devenit părinți. Au un copil frumos și sănătos.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.