Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

16938907_611050785761762_7452037275580482186_nUn număr de 70 de cupluri din municipiul Târgu Jiu au sărbătorit, de Dragobete, „Nunta de aur“. La biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel“ a avut loc o slujbă de mulțumire, după care a urmat o petrecere organizată de Primăria Târgu Jiu la un restaurant din Târgu Jiu. 

Soții cu experiență au avut câteva sfaturi pentru ca tinerii să aibă o căsnicie îndelungată și fericită. „Tinerii trebuie să fie cât mai consecvenți în căsnicie și să iubească. Dacă se iubesc, vor ajunge și ei la 50 de ani de căsătorie. E important să meargă pe același drum. Am întâmpinat și probleme, mai ales legate de sănătate, dar acum le-am depășit și suntem foarte fericiți“ , a spus una dintre sărbătorite.

Dumitru Pârvoaica s-a numărat printre cei sărbătoriți: „Sunt mulțumit că în 50 de ani am adus fericirea în familie și nu am avut probleme de sănătate. Am muncit foarte mult și am avut parte de înțelegere în familie“.

Peste 1.000 de cupluri au fost sărbătorite

Preotul Vasile Vlădoiu a spus că manifestarea este o tradiție: „Ne-am adunat în Biserica «Sfinții Apostoli Petru și Pavel», una dintre bisericile monumentale din Târgu Jiu, pentru a fi din nou împreună la acest eveniment deosebit. Este o tradiție ca Primăria Târgu Jiu, împreună cu Protoeriile Nord și Sud, să săvârșim această slujbă de mulțumire. Vă dorim multă sănătate, pace și sănătate!“

Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, a precizat că, până acum, peste 1.000 de cupluri au fost sărbătorite: „Sărbătorim un eveniment foarte important și suntem alături de cei care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Este o mare bucurie pentru noi. Primăria și Consiliul Local au făcut tot posibilul ca această tradiție să continue. Manifestarea a început în anul 2004. Avem 1.123 de cupluri care au fost sărbătorite. De data aceasta sunt 70 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie și se vor bucura de o masă festivă și un premiu de 500 de lei“.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.