Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Nicu Alifantis va cânta la „Balul Rotary 2018“

Clubul Rotary Târgu Jiu va organiza vineri, 4 mai 2018, la Sala Ronda din cadrul Complexului Anna Events de pe Insulița din Târgu Jiu Balul „Rotary 2018“ . Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri în vederea acordării de burse de excelență pentru elevi și studenți.

În cadrul acestui eveniment vor fi acordate trei burse de excelență pentru tinerii ce studiază în județul Gorj. Bursele de Excelență vor fi acordate în urma derulării unei competiții începută în data de 19 martie, competiție la care cei care doresc se mai pot înscrie până vineri 20 aprilie 2018.

Donația minimă care va fi făcută de participanți se ridică la 150 de lei. Celebrul cantautor Nicu Alifantis va susține un recital în cadrul Balului Rotary 2018.

Cine poate beneficia de Bursă de excelență

Bursele de excelentă acordate urmăresc identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români.
Pentru BURSA DE EXCELENȚĂ ROTARY se pot înscrie elevii, studenții sau masteranzii care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele/universitățile din județul Gorj și care îndeplinesc următoarele condiții:
– au domiciliul în județul Gorj;
– sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs;
– s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionala și sociala, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.