Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La Pavilionul Multifuncțional din Drobeta Turnu-Severin a avut loc evenimentul de lansare a Anului Centenarului 1918-2018. Acest eveniment a început cu intonarea Imnului României de către eleva Volintiru Natalia de la Liceul de Arte „I. Șt. Paulian”. Micuța Natalia Volintiru este extrem de talentată și este pregătită la canto popular de Emilia Drăgotoiu-Nanu, la Rovinari, la Clubul Copiilor.

 

Micuța Natalia Volintiru are la activ numeroase trofee și premii la diverse festivaluri naționale și locale, talentul său nativ fiind mereu apreciat atât de jurații festivalurilor, cât și de publicul spectator. Copila descrisă de profesoara sa, Emilia Drăgotoiu-Nanu, ca fiind „un copil fenomen”! Are la activ zeci de premii, trofee și medalii, iar la ultimul festival internațional la care a concurat, Natalia Volintiru a obținut un premiu I la pian și un premiu special. La evenimentul de la Muzeul „Porțile de Fier” din Severin, Natalia Volintiru a interpretat impecabil imnul național, emoționându-i pe cei prezenți. Cu ocazia manifestării de la Pavilionul Multifuncțional, a fost lansată și expoziția temporară de istorie: „Memoria și sensul sacrificiului întru reîntregirea neamului românesc”.


Persoanele care au participat la eveniment s-au bucurat si de alte momente artistice deosebite, precum: Balada lui Ciprian Porumbescu – Neamțu Maria-clasa a XII-a- Liceul de Arte “I.Șt.Paulian”, prof. Ioniță Ana Maria-vioară și corepetitor-prof. Voicu Alina-pian; recital de poezie: “Odă ostașilor români” – V. Alecsandri – Andrei Mihai Tufiș- clasa a IX-a, Colegiul Național Theodor Costescu- prof. Nelia Copilu etc. 

 

Distribuie:

1 Comment

 • Costi Pobli, 27 noiembrie 2017 @ 8:03 Reply

  Daaa!!!
  Este un copilas minune si in curand va fi cunoscuta mai mult si de Romania.
  Oricum, tot apare pe o pagina destul de importanta, Frumusetile Romaniei (peste 800.000 de likuri) si are sute, poate mii de comentarii favorabile.
  Nu mai spun ca ori de cate ori sunt postari in Grupul Romania ✔ (peste 400.000 de membrii) comportamentul este similar.
  Bravoo Nati. Mult succes !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.