Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Copiii care iubesc teatrul vor avea o nouă ocazie să se bucure. Duminică, 25 martie, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu se va desfășura piesa „Muzicanții din Bremen”, adaptare după frații Grimm.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, tichetele fiind puse în vânzare la sediul Teatrului „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. „Duminică, 25 martie 2018, de la ora 11:00, la teatrul din Târgu Jiu are loc premiera spectacolului «Muzicanții din Bremen», o adaptare după Frații Grimm. Prețul unic de intrare la premieră este de 20 lei. Biletele se găsesc la agenția teatrului. Regia și scenografia sunt semnate de Marius Costache, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii Pompiliu Ciochia, Monica Sfetcu, Adi Șerban, Mădălina Ciobănuc, Vlad Cristian Fiu, Ion Alexandrescu, Oana Marinescu și Adelina Puzdrea”, a precizat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

În urmă cu doar o săptămână, pe scena teatrului s-a jucat o altă premieră pentru cei mici, fiind vorba despre spectacolul  „Petrică și lupul“, adaptare după Prokofiev de Marius Costache.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.