Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sezonul de vară și vacanța sunt pe cale să devină mult mai interesante! Muzeul Național de Artă Timișoara va introduce „Muzeul Serilor de Vară” – o inițiativă ce prevede schimbarea programului de vizitare pe perioada sezonului estival. Începând cu 04 mai 2022, Palatul Baroc poate fi vizitat, de miercuri până duminică, în intervalul orar 13:00-21:00, oferind astfel publicului ocazia de a vizita expoziţiile permanente şi temporare ale muzeului şi după lăsarea serii.

„Muzeul Serilor de Vară” permite vizitatorilor să experimenteze universul muzeal în timpul liber, oferind programul perfect pentru cei care doresc să exploreze colecțiile muzeului la ceas de amurg, după programul de lucru, în perioada vacanței sau la finalul unei zile toride.

„Pentru MNArT, vizitatorul și experiența sa de explorare și cunoaștere a patrimoniului cultural sunt elementele primordiale ale strategiei și rolului muzeului ca vector cultural important al comunității din care face parte.

Muzeul, prin adoptarea programului de vară, beneficiind de amplasarea sa în Piața Unirii, epicentrul cultural al orașului, încurajează apropierea dintre expozițiile, evenimentele găzduite și public. Astfel, interacțiunea socială din centrul orașului poate să fie frumos și constructiv continuată de interacțiunea culturală, prin cunoașterea unei lumi fascinante, conturate de capodoperele Palatului Baroc.

Prin această inițiativă unică pentru orașul nostru, dar practicată și de alte muzee de renume din străinătate, ne dorim ca murmurul seriilor de vară din Piața Unirii să cuprindă și Muzeul Național de Artă Timișoara.”, au precizat reprezentanții muzeului.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.