Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) participă la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediţia a XVI-a, cel mai important salon de carte din România. Acesta se va desfăşura în perioada 24 – 28 mai 2023, la Complexul Expozițional Romexpo din București, pavilionul B2.

Cu această ocazie, iubitorii de carte vor avea la dispoziție, la standul muzeului – B18, peste 50 de titluri ale publicaţiilor proprii, precumꓽ anuare, cărţi de specialitate, albume de colecție și cataloage de expoziție.

Printre noutățile editoriale din acest an se numără catalogul expoziției Dacia – Ultima frontieră a romanității, precum şi albumele de colecțieꓽ Capodopere din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României 2022; Album de familie. Regii și reginele, principii și principesele României; România lui Nicolae Ionescu. De actualitate sunt şi cele mai recente numere ale publicaţiilorꓽ Cercetări Arheologice, vol. XXIX/ 2022, I-II; Cercetări Numismatice, vol. XXVIII; Revista de Restaurare, Conservare și Investigații, nr. 2/ 2022 şi Revista „Muzeul Național”, nr. 34/ 2022.

Volumele sunt, de asemenea, accesibile atât la magazinul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, cât și online, pe site-ul MNIR: http://shop.mnir.ro/

Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023 este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ambasadei Italiei din București și al Institutul Italian de Cultură, Invitatul de Onoare al acestei ediții fiind Italia. Accesul publicului va fi gratuit atât în cadrul salonului, cât și la toate evenimentele conexe organizate în cadrul acestuia.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.