Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul Național de Artă Timișoara intră în reorganizare pentru anul 2023. Anumite expoziții vor putea fi vizitate în continuare

 Începând cu data de 7 septembrie 2022, Muzeul Național de Artă Timișoara intra într-o perioada de reorganizare, în vederea pregătirii pentru evenimentele culturale majore ce vor fi organizate în 2023, când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. În acest context, vizitarea spațiilor expoziționale de la etajele I și II ale Palatului Baroc va fi suspendată.

Instituția va intra într-o perioadă de reconfigurare a tematicii expoziționale și a circuitului de vizitare și de remodelare a expozițiilor permanente, acțiuni ce au ca scop protejarea adecvată a patrimoniului cultural și creșterea gradului de atractivitate a programelor muzeului.

Activitățile de reorganizare a Palatului Baroc se vor desfășura până în 15 decembrie 2022. Expozițiile temporare, prezente și viitoare, de la parterul muzeului vor fi deschise în continuare publicului iubitor de artă.

De exemplu, până pe 10 octombrie, timișenii sunt invitați să admire cea mai recentă expoziție, „Întoarcerea Prodigioasă. Oskar Szuhanek”, o amplă retrospectivă a pictorului timișorean. Vizitarea se va face pe baza biletului pentru o expoziție, în valoare de 16 lei/adult, 4 lei/student, sau pe baza biletului unic pentru cele trei muzee, în valoare de 24 lei/ adult sau 6 lei/student. Copiii, elevii, membrii UAP, persoanele cu handicap și însoțitorii lor, precum și deținătorii cardurilor ICOM beneficiază de gratuitate.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.