Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Unul dintre orașele din România preferat de turiști, atât români, cât și străini, este Municipiul Hunedoara, din județul Hunedoara, datorită Castelului Corvinilor, o legendă vie din Transilvania. Totodată, acest oraș mai este cunoscut și pentru ospitalitatea locuitorilor săi.

În acest an, datorită notorietății sale, Municipiul Hunedoara este ales, alături de alte orașe din România, pentru a primi titlul de „Destinația Anului 2022”. În momentul de față acest oraș din  județul Hunedoara a intrat în etapa de jurizare, la categoria City Break, alături de localități precum Alba Iulia, Brașov, București, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Timișoara.

În cadrul acestei etape va avea loc verificare verificarea eligibilității celor nominalizați, în paralel cu deliberările juriului pe baza aplicațiilor înscrise de destinațiile care au adunat peste 100 de nominalizări. Numărul nominalizărilor va conta pentru 2/3 din scor, iar opinia juriului va conta pentru 1/3 din scor.

Pe 27 aprilie se va afla câștigătoarea fiecărei regiuni, iar dintre orașele rămase se va alege „Destinația Anului 2022” în România.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.