Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Tânăra gorjeancă Andrada Betej reușește să îi facă pe profesorii, dar și pe părinții ei să fie mândri. Performanțele artistice tot mai numeroase fac ca Gorjul să răsune și în Brașov, unde a reușit să facă parte din lista premianților Festivalului „Flori în Țara Bârsei”, pe care este extrem de mândră că a reușit să-și imprime numele. „Mă întorc de la Brașov cu un alt premiu și o nouă experiență: Mențiune în cadrul festivalului ,,Flori în țara Bârsei”, un festival foarte frumos. Mulțumesc onoratului juriu, organizatorilor, orchestrei ,,Plaiuri Transilvane”, minunatului public, doamnei profesoare Carmen Camelia Argint care mă îndrumă pe acest drum frumos, familiei si tuturor celor care mă susțin.”, spune tânăra pe pagina sa de socializare.

Tânăra în vârstă de 17 ani, este elevă a Colegiului Național „Spiru Haret” și a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu și este la prima ei participare la acest festival, provocare pe care a trecut-o fără probleme sub îndrumarea profesorului ei Carmen Camelia Argint. Festivalul „Flori în Țara Bârsei” a avut loc pe 24-25 martie și au participat concurenți din Republica Moldova, Sibiu, Argeș, Olt, Suceava, Dâmbovița și altele. La acest festival s-au înscris 70 de concurenți la preselecție, dintre care numai 24 au reușit să se califice mai departe.

Presiunea a fost cu atât mai mare pe umerii Andradei Betej, întrucât ea a fost și singura reprezentată a Gorjului. „A fost o luptă aprigă din care am avut multe de învățat, am cunoscut oameni de cultură, specialiști în domeniu și am legat multe prietenii. Mă bucur enorm că m-am aflat printre cei 9 laureați ai festivalului „Flori în Țara Bârsei” de la Brașov. Această reușită îmi dă încredere și cu pași mărunți, dar siguri vreau să ajung cât mai sus pe acest drum al cântecului; un drum greu, dar foarte frumos.”, declară pentru Revista Cult-ura, Andrada Betej.

Pe lângă mulțumirile din inimă pe care le aduce profesorilor Carmen Camelia Argint și lui Constantin Argint, Andrada Betej consideră că și părinții ei merită mulțumiri pentru susținerea necondiționată cu care o înconjoară pe tânăra interpretă.

Distribuie:

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.