Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Târgul de Crăciun din BrașovTârgul de Crăciun din Brașov atrage an de an mii de turiști, iar cei care ajung în Piața Sfatului vor simți din plin spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă bradul natural, cei care vor alege să viziteze acest târg se vor bucura de produsele  tradiționale ce se găsesc la căsuțele amenajate în zonă, iar cei mici vor avea ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Ca tabloul să fie complet, la terasele ce împânzesc centrul orașului turiștii se pot încălzi  cu o cană de vin fiert.

Târgul de Crăciun din BrașovFață de anii trecuți, în acest an Târgul de Crăciun de la Brașov cuprinde șase căsuțe noi, una fiind special amenajată pentru atelierul lui Moș Crăciun: „Copiii vor putea participa la ateliere pentru decorațiuni sau îi vor putea scrie Moșului, care va avea și o cutie poștală chiar la intrarea în atelier. Atelierele vor fi gratuite și se vor desfășura de două ori pe zi în perioada școlii, respectiv de la orele 15.00 și 17.00, și de trei ori pe zi în perioada vacanței, fiind adăugat un atelier suplimentar de la ora 12.00.”, se arată pe pagina de Facebook a organizatorilor.

Târgul de Crăciun din BrașovTot în centrul orașului se găsește și studioul celor de la Magic Fm, care se vor ocupa de fundalul sonor al târgului, iar în fiecare weekend vor organiza evenimente cu premii.

Târgul de Crăciun din Brașov va funcționa până pe data de 31 decembrie, programul de funcționare zilnică a târgului este 11:00 – 22:00, iar comercianții, care au închiriat căsuțe, sunt obligați să le țină deschise între orele 14:00 – 22:00.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.