Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Baia de Fier și Peștera Muierii a fost locul de întâlnire a sute de motocicliști din toată țara. Aceștia au participat la „Slowride Transalpina Fest“.

Parada moto de pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, a fost anulată, motocicliștii etalându-și  „motoarele“ pe  drumul județean dintre localitatea Baia de Fier și Novaci. Motocicliștii au purtat la gât eșarfe tricolore, astfel că au format un imens drapel tricolor.

Sute de motocicliști din toată țara s-au strâns la sfârșitul săptămânii la Baia de Fier pentru a participa la un festival ce le-a fost dedicat în exclusivitate. Sâmbătă,  la prânz, aceștia au pornit într-o paradă prin satele învecinate pentru a forma un uriaș drapel național.

„Am dorit să fie o premieră pentru România, să formăm cel mai mare tricolor din motociclete. Am avut în paradă peste 300 de motociclişti. Fiecare motociclist a purtat una dintre culorile drapelului României. Am mers, astfel, în paradă pe o distanţă de 25 de kilometri. Anul viitor vrem să facem un tricolor şi mai mare şi să stabilim un record Guiness”, a spus Bogdan Mitu, organizatorul festivalului.

Nuntă pe scena concertului de rock

Pe scena unde a avut loc un concert de rock s-a desfășurat un moment inedit. Doi tineri din localitate au urcat pe scenă pentru a-și uni destinele, ofițerul de stare civilă fiind primarul comunei Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu.

Cei doi îndrăgostiți au avut martori pe toți cei prezenți la concert, care au promis că se vor întoarce și anul viitor.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.