Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

De câte ori am ocazia merg la Petroșani să văd ce piese mai pun în scenă actorii de aici, deoarece în acest oraș de pe Valea Jiului se joacă teatru…și chiar se joacă bine. De această dată, pe scena Teatrului din Petroșani s-a jucat premiera națională „Minunea”, în regia lui László Molnár din Ungaria.

Piesa „Minunea” este o comedie neagră, cu multe subînțelesuri, este o piesă care reflectă foarte bine imaginea societății în care trăim. În această piesă vedem tot felul de „combinații” pe care trebuie să le facă omul de rând pentru reuși în fața unui sistem bolnav, fiind nevoit, de multe ori, să-l păcălească pentru a-și asigura ziua de mâine.

Dacă veți merge să vedeți această piesă de teatru cu siguranță vă veți regăsi în ea, deoarece fiecare dintre noi am fost nevoiți, cel puțin o dată, să depășim anumite blocaje administrative.

Este o piesă pe care o recomand, chiar se merită să o vedeți…mergeți și vă veți convinge că am dreptate.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:  Daniel Cergă, Irina Bodea-Radu, Oana Liciu-Gogu, Gheorghe Stoica, Andrei Șchiopu, Mihai Sima, Mihai Alexandru, Robert Vladu, Izabela Badovics, Patricia Buraga, Dorin Ceagoreanu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.