Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

gigant-620x465Persoanele care iubesc iarna sunt așteptate la Festivalul Oamenilor de Zăpadă, eveniment care a ajuns o tradiție, fiind organizat în stațiunea Straja. Din experiența anilor anteriori, amfitrionii festivalului se așteaptă ca mii de turiști din toată țara să vină pentru a se bucura de oamenii de zăpadă care vor fi realizați în stațiunea montană.

Acest festival se organizează de câțiva ani, turiști din toate colțurile țării venind aici pentru a realiza oameni de zăpadă și a se bucura de stratul dens de omăt, voie bună, tocană la ceaun, vin fiert și țuică. Anul acesta, festivalul este organizat în perioada 6 – 11 februarie. „Zăpada prinde viață în săptămâna 06 februarie 2017-11 februarie 2017, în stațiunea Straja – Lupeni, Hunedoara. În stațiune are loc Festivalul Oamenilor de Zăpadă. Concursul se desfășoară pe durata întregii săptămâni, iar în data de 11 februarie 2017 va avea loc festivitatea de premiere”, anunță organizatorii Festivalului Oamenilor de Zăpadă.

Anul trecut, turiștii aflați în stațiune și-au pus la contribuție creativitatea și au realizat chiar și un alai de nuntă din zăpadă, iar mireasa a fost părăsită la altar. Atracția festivalului a fost, totuși, un  om de zăpadă gigant, de aproape patru metri.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.