Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

ReflexoterapieNu este nevoie să îți umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere că există metode mai sigure și naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mâinile noastre.

Degetul mare este conectat cu plămânii și inima. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare și trage-l. Bătăile inimii ar trebui să se calmeze.

Degetul arătător este conectat cu stomacul și colonul. Pentru a scăpa de constipație sau de durerile abdominale, apasă-l și freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Ar trebui sa te simți mai bine, în scurt timp.

Degetul mijlociu se afla în legătura cu intestinele subțiri, cu inima, sângele și sistemul respirator. Ori de câte ori te simți amețit, sau îți este greață sau suferi de insomnie, întinde degetul mijlociu și freacă-l. Inelarul are o semnificație aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.

Degetul mic este relaționat rinichilor, precum și durerilor de gât și de cap. Masează-l și te vei simți mult mai bine.

Palmele se găsesc în legătura directa cu sistemul nervos. Pentru a proteja starea ta psihică, pur și simplu bate din palme. În acest fel, circulația se va îmbunătăți și te vei simți mult mai bine.

Sursă:http://www.secretele.com/2016/04/apasa-ti-degetul-aratator-timp-de-60-de.html?m=1#sthash.xnsZ4yZz.dpuf

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.