Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

IMG_2954[1]Aproximativ 300 de mărțișoare au fost strânse de tinerii din cadrul filialei „Ecaterina Teodoroiu” a Organizației Naționale „Cercetașii României”. Simbolurile primăverii vor fi oferite pe 1 martie mamelor aflate în spitalele din Târgu Jiu și în Centrul Maternal.

Acțiunea este intitulată „Mărțișorul Fermecat“. Ca și anul trecut, târgujienii au fost darnici. „Am stat în centrul orașului și am strâns mărțișoare de la persoanele care au dorit să ni le doneze. Pe data de 1 martie o să mergem la spitalele din oraș și la Centrul Maternal pentru a le oferi mămicilor și fetițelor care sunt internate. Anul trecut am strâns foarte multe mărțișoare, pentru că acțiunea s-a derulat și în școli. Oamenii au fost încântați și impresionați de ideea noastră”, ne-a spus Daniela Nicola, elevă la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“.

IMG_2952[1]

Declarații de iubire pe bilețele colorate

O altă acțiune a cercetașilor care s-a bucurat de succes s-a desfășurat de Dragobete. Tinerii le-au solicitat trecătorilor să dea frâu liber sentimentelor:

IMG_2958[1]„Cu ocazia Dragobetelui, Organizația Națională „Cercetașii României“ au vrut să bucure populația municipiului Târgu Jiu. Am amplasat în zona pietonală, pe „Aleea Trandafirilor”, mai multe sfori pe care am agățat bilețele. Apoi, i-am rugat pe trecători să vină și să lase un mesaj pentru persoana iubită sau dragă. La început, oamenii au fost mai reticenți, dar, după ce primele persoane care s-au încumetat, au început să vină din ce în ce mai mulți. Ne-am întâlnit cu profesori și diferite cunoștințe și așa s-au adunat mai multe mesaje. Au fost persoane de toate vârstele. Au venit chiar două fetițe de zece ani și cupluri mai în vârstă, care au lăsat mesaje foarte frumoase. Sunt de la copii pentru părinți, de la părinți pentru copii, de la soț pentru soție. O să amplasăm bilețele la centrul nostru de tineret”, a precizat Adriana Stăvilă, 16 ani, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.