Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La Clubul Copiilor din municipiul Motru, filială a Palatului Copiilor din Târgu-Jiu, s-au desfășurat zilele trecute o serie de activități și spectacole dedicate zilei de 1 martie, urmând ca săptămâna viitoare să fie organizat un eveniment artistic de Ziua Mamei! Elevii care participă la cursurile și activitățile extrașcolare de la Clubul Copiilor Motru au pregătit dansuri, poezii și alte momente artistice pentru cei prezenți la eveniment. Profesorul coordonator al activităților a fost Cosmina Vînturiș care, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr.1 Motru, reprezentată de învățătoarele Aurora Ardeiu și Dorina Crăciun, au pus în scenă proiectul educațional „MARTIE… PRIN SUFLET ȘI OCHI DE COPIL”.

copii Motru SPECTACOL

Clubul Copiilor Motru, ca unitate cu activitate extrașcolară, funcționează grupat pe cercuri cu profiluri tehnico-șțiințifice și cultural-artistice cu grupe de elevi: începători, avansați, de performanță. Fiecare cerc își desfășoară activitatea cu succes, acest lucru fiind demonstrat și de premiile obținute în ultimii ani.

Activitatea de la Clubul Copiilor Motru este realizată de profesori, maiștrii-instructori și corepetitori. Cu ocazia zilei de 1 Martie, Cosmina Vînturiș, profesorul coordonator al Clubului Copiilor din municipiul Motru, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr.1 Motru, reprezentată de învățătoarele Aurora Ardeiu și Dorina Crăciun, au pus în scenă proiectul educațional „MARTIE… PRIN SUFLET ȘI OCHI DE COPIL”.

Acest proiect cuprinde mai multe activităţi: realizarea de tablouri cu tehnica quilling împletite cu pictura pe sticlă, confecţionări de mărţişoare şi felicitări, care mai apoi au fost reunite într-o expoziție cu lucrările copiilor, un spectacol-matineu dedicat zilei de 1 martie intitulat „Să dăruim din frumusețea Primăverii”, iar pe 8 Martie va avea loc spectacolul „Scumpă mamă, te iubesc”, dar și o tombolă cu premii.

La acest proiect au participat cadrele didactice ale Clubului Copiilor Motru, reprezentantul Asociației Lumea Noastră, copii de la cercurile de jocuri logice, pictură, atelier de fantezie, copii de la Asociația Lumea Noastră, părinții, bunici, reprezentanții ai Casei de Cultură Motru.

copii Motru SPECTACOL 3 vinturis 3

„De 1 martie, 60 de copii, împreună cu cei dragi, au dansat și au oferit bucuroși frumoase momente artistice! Spectacolul a cuprins dans artistic împletit cu parada primăverii, o scenetă, recital de cântece de primăvară, o prezentare PPT, dans modern și voie bună, iar prin toate copiii au transmis tuturor atâta dragoste încât, chiar dacă ar mai dărui înapoi, tot le-ar mai rămâne! Clubul Copiilor Motru nu este la  primul eveniment în acest an școlar.

A avut loc și proiectul de voluntariat școlar  în care s-au strâns alimente, legume și fructe, fiind donate la Azilul de bătrâni Strehaia în colaborare cu Școala Gimnazială Broșteni. Am mai avut «Bucuria Crăciunului» la care copiii de la cercul de Jocuri logice au susținut un spectacol și au dăruit  din coșulețe, merinde elevilor, cadrelor didactice de la Colegiul  Tehnic Motru, pregătite special pentru aceștia”, a spus profesorul coordonator al Clubului Copiilor Motru, Cosmina Vînturiș.

vinturis motru

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.