Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează o expoziție – duet de artă contemporană, a artiștilor Marius Barb și Ovidiu Ionescu, la al cărei vernisaj sunt invitați toți iubitorii de artă, în data de marți, 10 mai 2022, în Galeria Artex la ora 18:00.

Vechi prieteni și colaboratori, cei doi artiști expozanți, cadre didactice ale Universității de Artă București, cu multiple expoziții comune la activ, dintre care câteva chiar la Râmnicu Vâlcea, au dorit să demonstreze încă o dată nu doar compatibilitatea estetică a temperamentelor lor artistice, ci și faptul că arta picturii și  cea a ceramicii pot deveni termenii unei relații surprinzătoare, unui dialog ideal și ideatic, coordonat și spontan totodată. Un duet nu doar de artiști, ci și de arte, de idei, de ritmuri estetice și expresii vizuale!

„Slatina, emoții vizuale”

În aceeași zi, marți, 10 mai, doar cu o oră mai devreme, adică de la ora 17:00, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România vă invită în Galeriile Cozia Pasaj, la vernisajul expoziției de pictură  „Slatina, emoții vizuale” a artistei Adriana Elena Vâlcea.

Combinând sensibilitatea expresiei figurative cu farmecul unor decupaje insolite din realitatea imediată, Adriana Vâlcea construiește o reprezentare foarte personală și în același timp inteligibilă a orașului său de suflet, cel în care trăiește și lucrează, Slatina. O expoziție în care emoțiile particulare ale artistei se revarsă vibrant din cadrele fixe ale lucrărilor înspre privitorul fascinat de forța lor evocatoare…

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.