Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talentata interpretă de muzică ușoară Maria Gugu a demonstrat că poți fi, în același timp, frumos și deștept! Tânăra a terminat prima din liceu, obținând media 10 și făcându-i mândri pe părinții săi, dar și pe cei apropiați.

Elevă a Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, Maria Gugu a reușit să termine clasa a XI-a cu onorabila medie 10, fiind cea mai bună din liceul său. Anul trecut, frumoasa tânără s-a clasat tot prima pe liceu, cu media 9,98. Olimpica de 10 este obișnuită să obțină rezultate foarte bune atât pe plan școlar, cât și pe plan artistic. „Faptul că am terminat prima din liceu și anul acesta nu este cel mai important lucru pentru mine. Mă bucură faptul că am reușit să muncesc tot anul cu energie și să mă pregătesc mai bine pentru examenul de BAC de anul viitor. Mă bucur că am terminat cu 10, ținând cont că sunt din ce în ce mai aproape de examenul care contează de fapt la anul”, mărturisește Maria Gugu pentru Revista Cult-ura.

Tânăra a participat la concursuri televizate

Fiind introdusă în lumea muzicii de la 10 ani, Maria și-a dovedit aptitudinile pe scene de la concursuri precum „Românii au talent” și „KidSing”, unde a ajuns până în semifinală. Participarea la un Festivalul „Micul Artist” i-a adus o importantă colaborare cu un celebru cântăreț român, Mihai Trăistariu, alături de care a cântat pe scena Teatrului „Elvira Godeanu” acum 7 ani. Are un palmares impresionant pe care are de gând să-l îmbogățească constant, fiindcă muzica este o pasiune pe care vrea să și-o transforme într-o carieră de succes.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.