Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Maria Gugu este o elevă silitoare a Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. A avut numeroase performanțe pe plan artistic, plecând acasă cu premii de la toate concursurile naționale și internaționale la care a participat. Deși viața de artist este una solicitantă, tânăra Maria face față cu brio și activității școlare, unde obține rezultate foarte bune. Ultima sa performanță școlară este reprezentată de clasarea pe locul III la Olimpiada județeană de Limbă, Comunicare și Literatură Română, unde a obținut un punctaj de 104.50.

Este elevă în clasa a XI-a A și prima clasată într-un top al elevilor Liceului de Arte „Constantin Brăiloiu”, având onorabila medie 10! Maria Gugu este una dintre tinerele talente care aduc mândrie Gorjului. Ambițioasa gorjeancă muncește foarte mult pentru a ajunge cât mai departe și pentru a se face cunoscută. După munca asiduă apar și rezultatele remarcabile ale tinerei, rezultate care o motivează să se perfecționeze constant.

În muzică, Maria Gugu a obținut premii ca: „Trofeul Festivalului Național de Muzică Uşoară „Micul artist”, Craiova-2011; Locul I la Festivalul Internațional de Muzică Pop „Champions League”, Piatra Neamţ – 2012; ; Trofeul Festivalului Național de Muzică Uşoară „Bucharest Top Music Jr.”, Bucureşti – 2013; Trofeul la Concursul Interjudeţean de Muzică Ușoară și Folclor „Suflet de Artist” – categoria mea de vârstă , Dr. Tr. Severin – 2016, Premiul I la Concursul „Les amis francophones”, Târgu Jiu – 2016 și altele.”, declara tânăra într-un interviu acordat pentru revista Cult-ura, în anul 2016.

A cântat alături de Mihai Trăistariu

În anul 2011, cu prilejul participării la Festivalul „Micul Artist” de la Craiova, Maria Gugu a obținut un premiu ce i-a adus o colaborare cu binecunoscutul Mihai Trăistariu, președinte al juriului acelui festival. Astfel, gorjeanca l-a adus pe Mihai Trăistariu la Târgu Jiu, pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, unde au interpretat împreună piesa „O lacrimă”.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.