Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13578461_650154965135002_1950407341_nCiocârlia muzicii româneşti, Maria Ciobanu, a ales să organizeze un concert de retragere din viaţa muzicală. Evenimentul se va desfăşura la Târgu-Jiu, fiind intitulat “Lie, Lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie”. Concertul se va desfăşura la Teatrul de Vară al municipiului Târgu-Jiu, aici urmând să urce pe scenă nume mari ale folclorului românesc.

Spectacolul de retragere al Mariei Ciobanu va avea loc la data de 1 august 2016,  începând cu ora 20:00. Biletele au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe www.bilete.ro şi www.vandbilete.ro. Concertul se va realiza cu participarea extraordinară a cuplului Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu. Totodată, pe scena Teatrului de Vară din Târgu-Jiu vor urca artişti precum: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Gelu Voicu, dar şi Ciro de Luca.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute interprete din folclorul românesc, solista ajungând la frumoasa vârstă de 78 de ani, din aceştia dedicând carierei peste 50 de ani.  Repertoriul cântăreţei cuprinde 500 de melodii. Maria Ciobanu a  concertat în toată lumea, lucru care i-a oferit oportunitatea de a cunoaşte personalități marcante ale lumii muzicale, iar aici amintim:  Placido Domingo, Jose Careras, Luciano Pavarotti, Viorica Cortez, Roberto Alagna, dar şi alţii. Artista deţine gradul de ambasador al României la ONU şi a fost distinsă de două ori cu Discul de Aur.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.