Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

La Târgu-Jiu, pe 25 martie, va avea loc evenimentul intitulat „Dăruiește naturii din energia ta!”, dedicat celebrării Orei Pământului. Cu această ocazie, studenţii de la UCB, în prezența unor profesori, vor lansa lampioane zburătoare în parcul de la Coloana Infinită.

ora pamantului 1
Municipiul Târgu Jiu se va alătura celor peste 7.000 de oraşe din 160 de ţări care marchează acest eveniment, pentru a arăta că protejarea naturii constituie o prioritate. De-a lungul edițiilor de până acum, peste 40 de oraşe din România au participat în mod activ la „Ora Pământului” şi sute de mii de români au stins luminile pentru o oră. Pe 25 martie, la Târgu Jiu, Liga Studenților din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” va organiza evenimentul „Dăruiește naturii din energia ta!”. Astfel, studenții și profesorii lor vor lansa lampioane zburătoare în parcul de la Coloana Infinită, pentru a marca evenimentul. Evenimentul va începe la ora 20:30.

asdasds-465x390 lampioane

Evenimentul își propune să atragă atenția asupra necesității unei conduite responsabile în exploatarea resurselor naturale. Conștientizarea realității că aceste resurse nu sunt infinite, atrage după sine acceptarea și adoptarea unei schimbări profunde în privința modului nostru de a relaționa cu mediul. Respectarea și protejarea mediului înconjurător trebuie să devină valori asumate de fiecare dintre noi, spun organizatorii. „Ora Pământului se organizează pentru a se trage un semnal de alarmă asupra faptului că planeta noastră este în pericol. Ne dorim ca și generațiile viitoare să se bucure, ca și noi, de resurse, de un aer mai curat și desigur, un cer cu stele”, au spus cei de la Liga Studenților.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.