Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Craiovei, de la sfârșitul lunii aprilie, s-a hotărât scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Perioada depunerii dosarelor candidaților va lua sfârșit pe 28 mai. 

preoti duhovnici 1 preot dragomir

Mitropolia Olteniei a decis scoaterea la concurs a mai multor posturi de preot în parohii din județul Gorj. Astfel, iată unde absolvenții Facultății de Teologie pot deveni preoți: la Motru a fost scos la concurs postul de preot II, de la Parohia Motru I, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu o mie de familii, categoria A. A fost scos la concurs și postul vacant de preot paroh de la Parohia Gornăcel, Protoieria Târgu-Jiu Nord, cu 250 de familii, categoria II A, dar și postul de preot paroh de la Parohia Săcelu, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, cu 170 de familii, categoria II B. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

Prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru alte posturi

În urma aceleiași ședințe s-a hotărât prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru ocuparea următoarelor posturi clericale vacante: postul de preot paroh la Parohia Bucovicior, Protoieria Craiova Nord, cu 170 de familii, categoria II C; postul de preot paroh la Parohia Călugărei, Protoieria Băileşti, cu 250 de familii, categoria III B; postul de preot paroh la Parohia Blahniţa de Sus, Protoieria Târgu-Cărbuneşti, 160 de familii, categoria III C. Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Craiovei, în perioada 28 aprilie – 28 mai 2017.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.