Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În această perioadă, cei care ajung la Muzeului Județean „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu pot vedea expoziția „Lucruri care nu se termină niciodată – Things never ending”. În cadrul acestei expoziții își expun lucrările trei artiști din Israle, Gila Frost Miller, Hedva Reuven, Roni Reuven, dar și artista gorjeană Cristina Cioplea. Urmărind această emisiune veți putea vedea imagini de la această expoziție, dar și un interviu cu Martin Ladislau Salamon, director ICR Tel Aviv.

Gila Frost Miller este în căutarea tradițiilor vizuale ale familiei ei, care îi oferă un suport prin care poate crește ca artist. Ea caută diferite tradiții din culturi prevalente din Israel și crează noi modalități de exprimare. În grupajul de lucrări expuse, Gila încearcă să prezinte tradiții alături de inovație prin atribuirea de alte scopuri materialelor găsite.

Hedva Reuven lucrează într-o varietate de materiale. În cadrul acstei expoziții se concentrează pe instalarea de materiale textile imprimate cu imagini mărite luate din jurnale vizuale.

Roni Reuven se implică în diferitele cercuri care ne încercuiesc în pragul unei noi ere. În picturile sale, Reuven construiește o nouă lume bazată pe trecut, imagini din surse antice, îmbinându-se cu motivele contemporane.

Cristina Cioplea, care locuiește în Târgu Jiu, este prinsă în ideea întoarcerii, la rădăcini, la profunzime, surse sacre ale moștenirii sale.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.