Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Tabăra creatorilor din România-Olanda organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (C.J.C.P.C.T.) Gorj s-a încheiat marți, 22 mai. Artiștii și-au prezentat creațiile realizate în timpul taberei în cadrul unei expoziții.

La tabăra de creație au participat artiști plastici din Olanda, Bulgaria, România, un critic de artă, și doi fotografi. Lucrările au fost realizate la atelierul de lucru „Casa Brâncuși” de la Pestișani. O parte dintre lucrările realizate în perioada 15- 21 mai 2018 sunt inspirate de etnofolclorul din zona Peștișani. Localitatea gorjeană a oferit artiștilor o varietate de subiecte pentru lucrări.

Tabăra s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni

Vernisajul expoziției s-a desfășurat la Sala Florin Isuf de la parterul C.J.C.P.C.T. Gorj. Curatorul taberei a fost artistul fotograf gorjean Teodor Dădălău. Deschiderea Taberei a avut loc miercuri, 16 mai.

Organizatorii evenimentului au fost Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj în parteneriat cu Ansamblul Artistic Doina Gorjului , Primăria Municipiului Motru, Primăria Comunei Negomir, Obştea Peştişani, Pensiunea Andreea Baia de Fier, Mânăstirea Crasna şi Carrefour Tg Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.