Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Agenția Națională a Zonei Montane a organizat în această perioadă cursuri gratuite de formare profesională, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Baia de Fier, destinate celor care doresc să activeze în domeniul gastronomiei locale!

Programa a fost bine structurată, oferind informații esențiale despre normele sanitar veterinare, procedura de înregistrare sanitară veterinară și siguranța alimentelor, dar și despre activitățile de obținere și vânzare directă a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală. De asemenea, s-a vorbit despre producție, procesare, depozitare, transport și comercializare a produselor nonanimale.

Punctele de gastronomie locală (PGL) sunt locații reprezentate de bucătăriile din gospodăriile rurale, unde se pregătesc și servesc preparate culinare autentice, cu rețete specifice zonei, direct către consumatori, pentru un număr de până la 12 persoane.

Dacă și tu vrei să îți deschizi un Punct Gastronomic Local și să promovezi tradițiile culinare locale, aceste cursuri te pot ajuta să îți dezvolți abilitățile necesare în acest domeniu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.