Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Liceul Energetic din Târgu-Jiu a implementat din luna septembrie 2015 până în prezent un nou proiect european, care se numește ERASMUS + „Poluarea electromagnetică produsă de instalaţiile de producere a energiei electrice, liniile de transmisie, substaţii, transportul intra şi inter orăşenesc şi aparatura electrocasnică” (Electromagnetic pollution by installations for electricity production, transmission lines, substations, transport intra and inter cities and appliances). În luna iunie, la Târgu-Jiu va avea loc conferința de diseminare a rezultatelor acestui proiect important, spun reprezentanții Liceului Energetic.

liceul energetic energetic j

Proiectul se derulează în perioada septembrie 2015-august 2017, în vara acestui an urmând ca la Târgu-Jiu, la Liceul Energetic, să se reunească participanții la activitățile derulate de-a lungul anilor. Grupul țintă al acestui proiect a cuprins 32 de elevi și 30 de profesori din România, Germania, Grecia, Spania și Polonia, județul nostru fiind reprezentată de opt elevi și 16 profesori de la Liceul Energetic. Potrivit profesorului Antoaneta Butoarcă, directorul adjunct al Liceului Energetic Târgu-Jiu, prin acest proiect s-a încercat dezvoltarea la nivel european a competenţelor profesionale ale elevilor în vederea unei mai bune integrări pe piaţa muncii.

canvas proiect energetic 3

De-a lungul lunilor în care proiectul a fost implementat, au avut loc schimburi de experienţă între instituţiile partenere din Grecia, Polonia, Spania, Germania, nu numai cu instituţiile de învăţământ, ci şi la companii din domeniul energetic. „Este un proiect foarte important pentru liceul nostru, felicitări tuturor celor implicați. De-a lungul acestor luni de implementare a proiectului, s-a dorit crearea unui parteneriat european pentru educarea și pregătirea tinerei generații pentru o mai bună integrare pe piața muncii după absolvire. Am organizat în școală și un atelier de lucru, eveniment la care au participat reprezentanți ai companiei partenere din Târgu-Jiu și ai Universității din Craiova, elevi și profesori. Conferința de diseminare a proiectului va fi organizată în luna iunie și va avea scopul de a prezenta rezultatele proiectului și impactul asupra elevilor, profesorilor, organizatorilor și comunității locale”, a spus Antoaneta Butoarcă.

proiect eneregtic proiect energetic 2 proiect energetic 44

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.