Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă seara lăutarii gorjeni au ridicat în picioare peste 1000 de oameni în București, pe scena celui mai mare restaurant din capitală. Cei care au reușit această performanță sunt Cristi Geagu Cătăroiu, Nicoleta Lătărețu, Ștefan Popescu, Vasilică Pițigoi, Fane Pițigoi, Ion Munteanu și Nicu Feraru. Alături de lăutarii gorjeni a urcat pe scena celor de la Beraria H și maestrul Grigore Leșe.

„Seara trecută, la Berăria H din București, peste 1000 de oameni s-au bucurat de cântecele care ne-au însoțit istoria, de baladele, doinele, horele și sârbele gorjenești, de genialitatea maestrul Grigore Leșe! A fost o combinație perfectă între tradiție și veselie, între pasiune și talent, iar publicul a fost pur și simplu cucerit! Au dus lucrurile «până la cap», așa cum îi place să spună maestrului Leșe”, a transmis Iani Gârbaciu pe pagina sa de Facebook.

Județul Gorj este cunoscut la nivel național și datorită muzicii lăutărești.

 

Distribuie:

2 Comments

  • Romulus, 30 aprilie 2023 @ 17:02 Reply

    Lese ce cauta acolo?Lăutarii din Gorj sunt cei mai tari.

    • Luis Popa, 1 mai 2023 @ 12:00 Reply

      Grigore Leșe este unul dintre oamenii care a promovat lăutarii gorjeni peste tot. Chiar și acest spectacol susținut la Berăria H i se datorează într-o mare măsura lui Grigore Leșe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.