Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Larisa Cârlugea este unul dintre talentații copii ai Gorjului, care îi face pe specialiștii în domeniu să fi încrezători în ceea ce privește viitorul muzicii populare din județul nostru. Fetița are 14 ani și este din orașul Rovinari, acolo unde și învață. Micuța artistă a câștigat mai multe premii la festivalurile la care a participat.   14169697_10207097136615436_1789551132_n

Deși are doar 14 ani, Larisa Cârlugea este o elevă ambițioasă și își dorește să exceleze în domeniul muzicii. Ca să ajungă să își împlinească visurile, copila repetă zilnic și se dedică acestei pasiuni, dar reușește să aibă și rezultate școlare bune. Este elevă la Școala Generală Nr. 1 din Rovinari și provine dintr-o familie simplă, dar de oameni iubitori, care își ajută și își iubesc copiii. „Ambiția pot să spun că mă caracterizează din toate punctele de vedere, deoarece înfrângerile mă înalță din ce în ce mai mult! Visul meu este să fiu o mare interpretă de muzică populară, să fac oamenii să simtă ce simt și eu atunci când le transmit bucuria de a cânta! Știu că mai am foarte mult de muncă să îmi îndeplinesc acest vis și sper să devină realitate! Familia mea mă susține în tot ceea ce fac și este mereu alături de mine și, chiar dacă tatăl meu este plecat la muncă în București, am două minunate ființe care îmi inspiră încredere. Aceasta sunt mama și sora mea, Andreea, pe care le iubesc enorm”, a spus Larisa Cârlugea.

14159819_10207097136535434_1277205225_nPărinții au învățat-o pe micuța artistă să nu uite niciodată să fie om, să aibă bun simț și să lupte pentru ceea ce își dorește: „Tatăl meu muncește în construcții, iar mama mea este agent de pază. Ei mă îndrumă de fiecare dată să fiu corectă cu toată lumea, indiferent de situație, să am cei șapte ani de acasă mereu în spate și să apreciez efortul pe care alți oameni îl depun pentru mine”, a mai afirmat eleva.

Eleva Emiliei Drăgotoiu Nanu

Pentru a-și perfecționa talentul muzica, părinții Larisei au decis să o înscrie pe fetiță la Clubul Elevilor din Rovinari. Aici, Larisa a avut norocul să fie la clasa profesorului Emilia Drăgotoiu Nanu care, în timp, i-a devenit a doua mamă! „Mergând la Clubul Elevilor Rovinari am întâlnit persoana care mi-a deschis o ușă importantă, aceasta fiind lumea muzicii. Doamna Emilia Drăgotoiu Nanu nu este doar un profesor pentru mine. Este și o a doua mamă, care îmi este alături și mă învață de fiecare dată ce este bine și ce este rău și, bineînțeles, mă învață cum să fiu un artist model. Prin munca pe care dumneaei a depus-o cu mine am obținut premiul II la Festivalul Mamaia Copiilor, Trofeul festivalului «Filofteia 14159325_10207097136495433_549364284_nLăcătușu», premiul întâi la Festivalul «Iustina Băluțeanu», premiul întâi Festivalul «Sofia Draghici», premiul întâi «Tinere Talente», premiul doi «Pe fir de baladă». Printre aceste premii importante pentru mine este și participarea la «Next Star»”, a declarat Larisa Cârlugea din Rovinari.

Cântă și la vioară

Când are timp, Larisa exersează și vioara, căci de curând s-a îndrăgostit de acest instrument. „Muzica pentru mine este o icoană sfântă și binecuvântătoare, iar în afară de aceasta, mă ocup de vioară în limita timpului disponibil. Îmi place să călătoresc foarte mult și îmi place să comunic, să descopăr fiecare comoară ascunsă în persoane, îmi plac lucrurile noi și chiar dacă, totuși, am 14 ani și trebuie să am anumite responsabilități, mai fac câte o mică excepție și îmi dau frâu copilăriei! Sunt o persoană foarte prietenoasă și iubitoare, mă atașez foarte repede de o persoană și greu renunț la sentimentele față de ea. Prietenia valorează foarte mult pentru mine!”, a încheiat eleva talentată.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.