Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

anuta-madalina-6S-a născut cu o voce care impresionează, iar de mai bine de doi ani și jumătate participă la concursuri și festivaluri din întreaga țară. Elena Mădălina Anuța, elevă în clasa a III-a la Școala Generală „Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu, a reușit să câștige zece trofee numai în ultimul an prin vocea sa caldă. Zilele trecute, talentata copilă a participat la competiția de talente „Transylvanian Stars” de la  Târgu-Mureș și s-a întors acasă cu marele premiu.

Artista de doar 10 anișori este îndrumată de unchiul său, iar talentul îi este șlefuit de profesoara Cristina Olteanu de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu.

„Până la vârsta de zece ani, în cei doi ani și jumătate de când și-a descoperit această pasiune, a participat la aproximativ 80 de concursuri. Numai anul acesta a obținut vreo anuta-madalina-primazece trofee, cel obținut zilele acestea este al zecelea, a participat la Concursul Internațional «Transylvanian Stars» Târgu-Mureș. A obținut trofeul grupei, opt-zece ani ”, a declarat Gheorghe Dolcu, unchiul Elenei Mădălina.

anuta-madalina-1Unchiul a descoperit că fetița are talent. Se plimbau cu mașina, iar copila a început să cânte o melodie difuzată la radio.

„Povestea ei cu muzica a început simplu, mergea cu mine în mașină și ascultam la radio și ea a început să cânte după solistele care cântau acolo. Am sesizat că ea are voce și  am decis să o duc la Palatul Copiilor, la doamna Cristina Olteanu unde merge de câțiva ani. Ea cântă  cu vocea, mai nou se pregătește și la instrumente, dar încă  nu a ieșit cu ele pe scenă. Se pregătește la nai și acordeon, face  și la Palatul Copiilor cu domnul Marcel Trăistaru, dar și la Școala Populară de Artă, cu domnul Argint”, a mai precizat unchiul micuței artiste.

Fetița a fost invitată inclusiv la Festivalul „Mărul de Aur” de la Chișinău, însă nu au existat posibilități financiare să ajungă acolo. Cu toate acestea, a participat în ultima perioadă la numeroase concursuri, câștigând trofee la categoria sa de vârstă. Cele mai recente sunt „Trecut, prezent, viitor” – Deva- în urma căruia i s-a oferit și o tabără la munte; trofeul concursului „Flori de cântec românesc” de la Râmnicu Vâlcea; dar și Festivalul „Ciuleandra” București.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.