Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Are frageda vârstă de 10 ani, însă un viitor strălucit în față și asta datorită muncii sale. Este extrem de talentată la muzică și olimpică la matematică. Mădălina Anuța, din Târgu Jiu, va fi susținută de o impresară din Moldova pentru a-și lansa primul său disc muzical. 
Mădălina Anuța, născuta la data de 9 octombrie 2006, este una dintre cele mai talentate copile ale Gorjului. Aceasta a câștigat numeroase premii la festivaluri naționale și internaționale, fiind elevă la Palatul Copiilor sub îndrumarea profesoarei Cristina Olteanu și elevă a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu la clasa profesorului Ion Drăgan. Totodată, Mădălina Anuța are rezultate deosebite și la învățătură, ea reușind să obțină premiul I la olimpiada de matematică. Copila este elevă a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu. „Pentru noi este o bucurie imensă, vă dați seama, să lanseze primul ei CD la vârsta de 10 ani. Mădălina a avut foarte multe succese în ultimul timp și a reușit să ajungă în atenția unei impresare din Moldova, astfel că i se va oferi finanțare pentru realizarea unui CD unde va interpreta melodii din anumite repertorii și două melodii proprii. Numai la un singur festival de la Rășinari, Mădălina a obținut șapte trofee, a câștigat premiu și la Târgu Jiu, la Craiova a luat trofeul, dar și la altele”, a declarat Gheorghe Dolcu, unchiul micuței soliste.

Talentata artistă va beneficia de înregistrarea unor melodii, din care două proprii, realizarea a trei videoclipuri, o ședință foto profesională, dar și promovarea pe posturi naționale. Perioada desfașurării proiectului care vizează promovarea fetiței din Gorj este 15 iunie – 15 noiembrie 2017.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.